[[Site/Publish_:_unsupportedBrowser]]
   
   

 
Telefon: 0171- 599 92 

   

Öppettider:

mån- tors

10-18

fredag

10- 16

lördag

10-14

 

 

aaaaaaAAAndrAndra tider enligt överenskommelse

      

Behandlingar

Ansiktsbehandlingar

Lyx

Hud/SPA terapeut Marina Olsson

En behandling som börjar med rengöring av huden. Därefter färgas ögonfransar och bryn. Behandlingen fortsätter sedan med en skonsam peeling som tar bort ytliga, döda hudceller. Huden värms upp med ånga för att underlätta por-tömningen och brynen rättas till följt av en skön ansiktsmassage. Därefter en mask som ger näring åt huden.

Medan masken verkar får du dessutom en härlig handmassage med handkräm. Behandlingen avslutas med passande dagkräm och ögonkräm.


Classic

En behandling som passar alla. Inleds med att huden rengörs, därefter en skonsam peeling som tar bort döda hudceller. Huden värms upp med ånga för att underlätta por-tömningen. Brynen rättas till följt av en skön ansiktsmassage. Därefter en mask som ger näring åt hyn. Behandlingen avslutas med passande dagkräm och ögonkräm.

 

Ansiktsbehandling Gentlemen

En behandling med produkter anpassade för män. Behandlingen börjar med rengöring, peeling med varm ånga och portömning. Därefter rättas brynen till (om man vill), sedan en skön massage och ansiktsmask. Behandlingen avslutas med passande dagkräm.
 

Ungdomsbehandling

En behandling som är på 2 ggr 30 min för tonåringar som har problemhy. Behandlingen börjar med rengöring och peeling, ansiktsmask samt tips och råd på hur man håller huden i balans.

 

Hydradermie

Kändisarnas favoritbehandling.

Ett special designat program för respektive hud typ som appliceras genom mild jonisering. Behandlingen avslutas med en ljuvlig massage och ansiktsmask. Resultatet är omedelbart, huden rengörs på djupet, återfår sin spänst och lyster. En världsledande behandling med gott rykte som man längtar efter när man en gång upplevt den.

Hydradermie Lift

Det stora lyftet!

Det senaste tillskottet på Guinots behandlingsmeny är Hydradermie Lift. Med hjälp av en muskelstimulerande apparat och högeffektiva produkter kan hudterapeuten ge Ditt ansikte mer framträdande konturer och fastare, spänstigare hud. Effekten är otrolig! Denna behandling rekommenderar vi att Du går på regelbundet. Precis som Du måste styrketräna ofta för att se effekter på kroppens muskulatur måste denna behandling utföras med jämna mellanrum för att ansiktet ska bli fastare. Dock ser Du tydliga resultat redan efter första behandlingen!

Djuprengöring

En effektiv behandling som rengör på djupet. Den inleds med en rengöring av huden, därefter en peeling som tar bort döda hudceller. Huden värms upp med ånga för att underlätta por-tömningen. Behandlingen fortsätter med en ansiktsmask som passar hudtypen och avslutas med passande dagkräm och ögonkräm.
 

Stay young kur

Behandlingen får igång blodcirkulationen, skadliga toxiner dräneras svullnad kring ögonen minskar, mörka ringar kring ögonen bleknar. Behandlingen får även musklerna att slappna av. Musklernas stimuleras vilket gör att man blir fastare i huden, och rynkor blir mindre synbara. Passar alla som vill göra något åt sitt åldrande ansikte, men som inte vill ta till ett kirurgiskt ansiktslyft.

En kur inleds med behandlingar 2ggr i veckan under 5veckor.Därefter underhållar man behandlingen 1gång i månaden, för att upprätthålla resultatet.

Det är som med kroppsträning, även ansiktet behöver regelbundet underhåll.
 

PHA-Peeling

Detta är en kemisk peeling som baserar sig på högeffektiva hudvårdsprodukter innehållande Alfa-och Polydydroxisyror, PHA.

Relax använder Excuviance-produkter och dessa skiljer sig från rena Alfahydroxi (AHA)–produkter genom att de innehåller Glukonolaktone vilket är en Polydydroxisyra. Denna syra är naturligt förekommande i huden.Produkten kan därför användas även på känslig hy med enastående resultat,
detta också tack vare att molekylen tränger långsamt ned i huden vid applicering.

Glukonolaktone ger även huden antioxidanter, fukt och mjukhet. Den ökar dessutom cellförnylesen och förbättrar hudens naturliga skydd mot yttre påverkan.