[[Site/Publish_:_unsupportedBrowser]]
   
   

 
Telefon: 0171- 599 92 

   

Öppettider:

mån- tors

10-18

fredag

10- 16

lördag

10-14

 

 

aaaaaaAAAndrAndra tider enligt överenskommelse

      

Behandlingar

Hälsa

Kostrådgivning

Rätt kost har stor betydelse för din hälsa, viktnedgång, magproblem, träningsresultat osv. Idag kan det vara svårt att veta vilka kostråd som gäller. Jag hjälper dig att hitta goda vanor som passar dig och som leder till en hälsosammare livsstil.

Sätt din hälsa och ditt välmående i fokus. Bli medveten om din livsstil och hur du kan påverka den. Goda vanor är en förutsättning för en positiv hälsoutveckling.

Eftersom att vi alla är olika och våra liv ser olika ut, så finns det inte bara ett sätt som är det rätta. Vi tittar på hur dina vanor ser ut och tar hänsyn till vad som fungerar för just dig i din vardag och vilka förändringar som behövs göras för att just du skall nå dina mål.

Det handlar om att ta kontroll över sitt liv, att skapa inre och yttre förutsättningar för ett hälsosammare liv. Att skapa hållbara och goda vanor. Om behovet finns kommer jag gärna hem till dig och tittar i köksskåpen eller lagar mat tillsammans med dig och din familj.

 

 


 

Cambridge Kuren

Gå ned i vikt med stöd av din Cambridgekonsulent. Den mest effektiva metoden att snabbt minska i vikt. Cambridgeviktprogram.se