[[Site/Publish_:_unsupportedBrowser]]
   
   

 
Telefon: 0171- 599 92 

   

Öppettider:

mån- tors

10-18

fredag

10- 16

lördag

10-14

 

 

aaaaaaAAAndrAndra tider enligt överenskommelse

      

Behandlingar

SPA

Body scrub

En skön peeling för hela kroppen som avlägsnar döda hudceller och gör huden mjuk och len så att huden tar till sig krämen och åter fuktar huden. Där efter appliceras en kropplotion.
 

Vulcanic Heat pack

En utrensande behandling som inleds med rosmarin scrub för att avlägsna döda hudceller och öka cirkulationen. Behandlingen följs av en intensiv vulkanlera inpackning som berikar huden med viktiga mineraler. Huden renas från slagg och gifter. Huden återfår lyster och vitalitet.
 

Firming Algae Pack

En spänstgivande behandling med spirulina alger som inleds med kroppspeeling följt av en närande och fuktgivande alginpackning som är utrensande och ökar elasticiteten i huden. Huden känns fastare och revitaliserad.
 

SPA Lyx

En underbar behandling från topp till tå, Behandlingen börjar med ett skönt fotbad som föjls av en peeling, där efter smörjs fötterna in och masseras.
Ansiktet rengörs och peelas ögon fransar och bryn får färg, huden ångas upp för att under lättta por tömningen brynen rättas till där efter masseras ansiktet och skalpen och behandlingen av slutas med passande ansikts mask och hudkräm och hand massage.
 

Relax Lyx

En riktigt lyxig 3timmars behandling, med en ljuvlig helkropps massage , en fantastisk fotvård som börjar med fotbad, peeling ,fotmask och nagelvård som avslutas med lackning av tånaglarna .En härlig ansiktsbehandling med rengöring av huden följt av peeling varm ånga och por tömning, brynplock och massage.Behandlingen avslutas med ansiktsmask och hudkräm anpassad till hudtypen.
 

Lilla Njutaren

En skön behandling där du får välja en valfri liten massage och en liten uppfräschning av ansiktet. Med rengöring peeling, och ansiktsmassage avslutas med passande dagkräm.
 

Stora Njutaren

En skönbehandling med en helkroppsmassage och ansiktsbehandling med rengöring, peeling  följt av en skön ansiktsmassage och ansiktsmask ,skalpmassage. Behandlingen avslutas med passande dagkräm.