[[Site/Publish_:_unsupportedBrowser]]
   
   

 
Telefon: 0171- 599 92 

   

Öppettider:

mån- tors

10-18

fredag

10- 16

lördag

10-14

 

 

aaaaaaAAAndrAndra tider enligt överenskommelse

      

Om oss

Marina OlssonMarina Olsson

Marina Olsson

Hudvård, SPA, Färg & Stil, Make up

Certifierad Beauty Therapist, utbildad vid International Beauty School of Sweden och verksam sedan 2003. Färg-och Stilanalysutbildning 2005.
Make-up utbildning 2005. Utbildad Nagelteknolog 2008.

 

Annica Sander

Leg. Naprapat sedan 2000

Har vidareutbildning inom idrottsmedicin,OMI, akupunktur,rehabilitering,manipulation,graviditetsrelaterade besvär mm

Specialist inom led och muskelrelateradebesvär.

Har avtal med försäkringsbolag,friskvårdsleverantörer.

 

Anna Strid

Dipl. Stress & avspänningscoach  och Massör

 I stresshantering diskuterar vi olika förhållningssätt till situationer i din dagliga tillvaro.Du kanske inte kan ändra på alla saker i ditt liv som det ser just ut nu, men du kan alltid ändra på hur du förhåller dig till det.Med hjälp av olika konkreta verktyg tillsammans med samtal, kan vi lära oss prioritera, hitta stunder för återhämtning och hitta olika sätt att öka uppskattningen i din tillvaro.Utforska andning, mental träning och mindfulness. Vi diskuterar och undersöker på vad som kan ge mer balans i livet och uppnå en känsla av ökad välbefinnande och minskad stress.

 

Pia Uddås

Massör

Utbildad massageterapeut  på Axelssons gymnastisk institut i Stockholm. Lång erfarenhet av behandling av rygg, nacke, skulder- & axelbesvär. Kompletterande utbildning om leder ”mobiliseringsexmen” via Svenska Hälsoteamet, vilket hjälper mig att diagnosticera eventuella felställningar i kotpelaren och andra leder samt göra specifika muskeltöjningar och behandlingar av stela och onda muskler. Arbetar även med bindväven i mina behandlingar. Jag gör även hel- och halvkroppsmassage och fibromassage som är en speciell form av massage utvecklad för personer med fibromyalgi. Jag är även Spa-terapeut  även den utbildningen från Axelssons Gymnastiska institut i Stockholm.

 

 Liene Justele

Fransstylist och Nagelteknolog

Marianick EngstrandMarianick Engstrand

 Marianick Engstrand

Hudterapeut

Utbildad och diplomerad i Frankrike 1982.